BESCHRIJVING

Voorwaarden: vrijwaring aansprakelijkheden jegens BUGALOE

Voor iedere boeking en tocht gelden de onderstaande voorwaarden. Het is de verantwoordelijkheid van de contactpersoon die de tocht boekt namens de groep om de algemene voorwaarden met de opdrachtgever te delen waarmee de verantwoordelijkheid voor de groep en eventuele aansprakelijkheden bij opdrachtgever komen te liggen.

BUGALOE heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, maar kan zich niet verantwoordelijk stellen voor enige vorm van aansprakelijkheid aangaande schade of letsel dat aan personen of goederen opgelopen tijdens een vaartocht uitgevoerd onder begeleiding van BUGALOE of een schipper beschikbaar gesteld door BUGALOE. Alle gasten dienen zich daarom bewust te zijn van de persoonlijke verantwoordelijkheden. Onze schipper zal uiterst voorzichtig te werk gaan en zich als een goed huisvader opstellen voor de bescherming van personen, goederen en boten gedurende de vaartocht. Zie tevens onderstaande Algemene Voorwaarden aangaande aansprakelijkheidsrisico’s.


Uitgebreide Algemene Voorwaarden

Alle besproken (programma) tijden zijn indicatief en kan van worden afgeweken. Bij bevestiging bent u op de hoogte van de kwaliteit van de geboden diensten en risico’s van het geboden programma. Let op! In geval van onvoorziene omstandigheden kan een reservering ten alle tijden worden geannuleerd of veranderd. Bij annulering wordt het volledige bedrag teruggestort. Lees verder voor alle voorwaarden.


Reserveren – Bij reserveringen langer dan 4 weken vooraf, dient een aanbetaling van 50% te worden voldaan. Binnen 4 weken voor evenement dient het gehele evenement te worden betaald. Na ontvangst van de eerste betaling is de datum definitief gereserveerd. Ontvangen wij geen betaling dan wordt de datum na 7 dagen weer vrijgegeven en brengen wij 100 euro administratiekosten in rekening.

Het is mogelijk om het minimum aantal personen dat je verwacht te reserveren en 7 dagen voor evenement 20% extra personen bij te boeken. Ook deze dienen voor evenement betaald te worden. Alleen reserveringen via het reserveringsformulier op de website worden in behandeling genomen. Men ontvangt een officiële factuur, per post en e-mail (PDF). Eventueel meerverbruik dient op de dag zelf te worden afgerekend.


Aansprakelijkheid – Alle deelnemers aan activiteiten georganiseerd of uitgevoerd door BUGALOE nemen vrijwillig en voor eigen risico deel. Alle deelnemers aan activiteiten georganiseerd of uitgevoerd door BUGALOE zijn persoonlijk aansprakelijk voor alle schade toegebracht aan zichzelf of aan derden tijdens de activiteiten. Deelnemers die zich niet geschikt achten voor deelname aan specifieke activiteiten dienen dit voorafgaande aan de activiteit te melden aan de betreffende activiteitenbegeleider. Deelnemers met gezondheidsklachten dienen dit te melden aan de betreffende activiteitenbegeleider. De activiteitenbegeleider heeft dan de mogelijkheid om deze persoon deelname aan de activiteit te ontzeggen. Deelname blijft op eigen risico.


Weersomstandigheden – (Buiten)activiteiten vinden altijd doorgang en worden op de dag zelf uitgesteld in gevaarlijke situaties zoals storm en onweer. Dit wordt ter plekke bepaald. Dit geldt niet voor binnen activiteiten.


Annuleren – Annuleringen en wijzigingen kunnen uitsluitend per e-mail worden verwerkt.
Bij annuleringen en wijzigingen tot 3 weken voor datum wordt 35% van het totale bedrag in rekening gebracht
Bij annuleringen en wijzigingen tot 2 weken voor datum wordt 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Bij annuleringen en wijzigingen binnen 1 week voor datum wordt 80% van het totale bedrag in rekening gebracht. Bij annuleringen en wijzigingen binnen 24 uur wordt het volledige bedrag doorberekend.


Tarieven – onze tarieven kunnen afwijken afhankelijk van uw groepssamenstelling en arrangement-keuzes. De genoemde tarieven op deze website zijn exclusief BTW. Indien u een voorstel van ons ontvangt zullen de tarieven exclusief BTW vermeld worden tenzij er specifiek anders aangegeven wordt.


Indien deze voorwaarden niet toereikend blijken zullen wij in eerste instantie kijken naar de voorwaarden huur vaartuigen zoals door HISWA hiervoor opgesteld zijn. Wij zijn geen HISWA lid maar respecteren deze organisatie maar al te graag.

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren